onsdag, januari 16, 2008

Lite från Nippon

Nu är jag hemma igen. Vet inte hur jag ska kunna förklara hur fascinerande, maximerat, detaljerat, snyggt, översköljande, artigt, engagerat, jazzigt, kulinariskt, själsfrändelikt och totalt annorlunda Japan var. Jag ska i alla fall inte tråka ut er med någon fyrverkeriartad utläggning här och nu. Jag försöker med några bilder istället.































6 kommentarer:

Anonym sa...

Man blir hyfsat sugen på Tokyo.

Tobydammit sa...

Det är nog något av det häftigaste jag varit med om... Och japanerna är verkligen trevliga och engagerade på sitt eget speciella vis, trots en nästan total avsaknad av engelskaförståelse. Det var ett stort kommunikationsäventyr att vara där. Men logistiken är smidig så snart man kommer in i den, fattas bara annat i en stad med över 12 miljoner invånare. Hmmm, jag måste nog lägga upp fler bilder...

Jonas sa...

Superfina foton! Jag är också väldigt fascinerad av Japan, men har inte varit där än och har ingen aning om när det blir av heller. Lägg gärna upp fler bilder eller skriv lite om upplevelsen (och kanske tips på bra skivbutiker).

dubmusic sa...

Snygga bilder!

dubmusic sa...

större format på bilderna vore trevligt :)

Tobydammit sa...

Ah, okej. Jag brukar alltid försöka spara ned bilderna till ca 400 px, mest för att det inte ska bli så tungt att ladda, men Blogger automatformaterar ändå... Så låt mig se vad jag kan göra framöver! ;-)